Toni Perkkiö
Nimeni on Toni Perkkiö ja olen 40-vuotias pohjanmaalaiset juuret omaava puhdas vantaalainen 🙂 Perheeseeni kuuluvat vaimo ja 6-vuotias poika, jotka kannustavat minua treenaamaan.


Punttien nostelun aloitin jo joskus 8-9 luokalla, joten tätä on keretty sen +25 vuotta harrastaa. Siitä asti halu on ollut kasvattaa lihaksia ja salille on pitänyt päästä aina vaan. Tavoitteellista treenausta takana noin 6 vuotta. Nykyään käyn Vantaan parhaalla salilla, Power Fit Vantaalla. Syksyllä 2016 sitten kisasin ensimmäistä kertaa Nordic Fitness Expossa jossa sijoituin kehonrakennuksessa alle 80kg sarjassa pronssille. Sitä ennen tuli käytyä Mansen Muscle & Fitness showssa hakemassa hieman kokemusta.

Tästä todella positiivisesta kokemuksesta ja sijoituksesta päätin sitten osallistua tulevan kevään kisoihin masters -80kg ja yleiseen sarjaan.


Tukijoukoille isot kiitokset joihin kuuluvat perheeni lisäksi serkkuni Jarno Perkkiö ja Power Fitin Jarkko Mihailov, sekä Sportsnutrition.fi, MV yhtiöt Oy, MFZ Ovitor ja Data Group Vantaa.


Minua voi seurata Instagramissa @toniperkkio.


<< Takaisin uutisiin