Timo Kälvinmäki
Bodymag esittelee kevään Fitness Classicin kilpailijoita. Tänään esittelyssä on itseään bodaavaksi rahtariksi kutsuva 33-vuotias Timo Kälvinmäki, joka kilpailee classic bodybuildingissa.


2015 vuoden alussa peilistä katseli vielä 120 kg peruskaljamaharahtari. Selkärankareuma oireili ja fyysinen kunto oli huono. Päätin osallistua nettivalmennukseen ja laittaa elämäntavat uusiksi. Tuloksia alkoikin tulla ja olo koheni. Kuntosaliharjoittelu vei täysin mukanaan ja perään osallistuin heti toiseenkin nettivalmennukseen. Tästä sitten voitinkin Jari ”Bull” Mentulan pt.valmennuksen ja sille tielle jäin.


Työkseni ajan siis täysperävaunua mikä tarkoittaa että päivät ovat pitkiä ja unet vähäisiä. Kotona vaimo ja neljä lasta pitävät huolta ettei liian tylsää ole. Aluksi treenamiseni oli enemmän voima tyylistä mutta pikkuhiljaa sitä on oppinut bodaamaankin. Aiemmin olen kilpaillut vetouistelussa ja olen vähän semmoinen että kun johonkin ryhdytään niin se tehdään täysillä ja suurella intohimolla.


2016 jouduin sairaalaan ja haavainen paksusuolen tulehdus diagnosoitiin. Äijä meni aika heikkoon kuntoon ja muutaman kk treenit meni ihan hukille. Koko ajan mielessä kuitenkin siinteli kultsa ja kevät 2017. Töitä on tehty tavoitteen eteen ja hommat jatkuu. Dieetti on ollut välillä melko rankkaa ja varmasti ammattini tuo siihen vielä oman höysteensä. Nyt loppumetreillä sitä on kuitenkin alkanut tietyllä tavalla nauttimaan itse matkastakin kohti kisoja. Nyt on 23 viikkoa ja -22 kg takana, neljän viikon päästä nähdään mikä on lopputulos. Tähän tämä ei varmasti kuitenkaan jää.


Tiimi Fitfarm

Valmentaja Jari Mentula

Valokuvat Marko Marin


<< Takaisin uutisiin