Urheilijaesittely Bodymagiin?
Bodymag jatkaa suosittuja kilpailijoiden itsestään tekemien urheilijaesittelyjen julkaisemista! Urheilijat voivat lähettää itsestään kuvia ja kertomuksia, jossa aiheina kilpailuun valmistautuminen, dieettaaminen ja itsensä voittaminen.


Urheilija tarvitsee näkyvyyttä jo siksi, että laji on arvostelulaji ja hyvällä urheilijaesittelyllä voit jäädä katsojien mieleen jo ennen kilpailua. Toiseksi jokaisella urheilijalla on yhteistyökumppaneita ja läheisiä ihmisiä, joille haluaa antaa kiitoksen julkisesti.


Tarjoamme urheilijalle myös enemmän näkyvyyttä hänen oman bloginsa tai somekanavansa lisäksi. Bodymagin nettisivut aukeavat parin viikon sisällä osoitteessa: bodymag.fi


Jos olet kilpailemassa keväällä Fitness Classicissa ja haluat Bodymagin nettisivuille urheilijaesittelysi, toimi näin:


1) Lähetä 3-4 valokuvaa itsestäsi.


2) Kerrot lyhyesti kuka olet ja missä asut ja treenaat, onko sinulla urheilutausta, miten kiinnostuit kilpailemisesta ja miksi olet valinnut lajiksesi juuri sen, jossa kilpailet. Voit kertoa myös miten treenaat, minkälainen ruokavalio sinulla on ja kaikkea siihen liittyvää. Voit myös kertoa miten tukijoukkosi ja ketkä heistä erityisesti ovat kannustaneet sinua.


3) Lähetä kuvat ja teksti osoitteeseen info@bodymag.fi


Toimi ASAP, sillä lukijoita ei kiinnosta niinkään kisa-asukuvasi, vaan esim. treenikuvat ja muut kuvat, jotka tuovat persoonaasi esiin. Bodymag julkaisee kolmen yhteistyökumppanisi linkit ja muut yhteistyökumppanit voit mainita tekstissäsi.<< Takaisin uutisiin