Salli Valta
Olen Salli Valta, 44-vuotias raumalainen. Perheeseeni kuuluu urheiluhullu 7-vuotias poika, taiteellinen 9-vuotias tytär ja jääkiekon parissa ahkeroiva mies. Työskentelen unelma-ammatissani anestesiahoitajana leikkaussalissa,Satakunnan Keskussairaalassa. Harrastan kehonrakennusta J ja tulevana viikonloppuna pullistelen ensimmäistä kertaa kisalavoilla ; lauantaina bodyfitness masters 45 –sarjassa ja sunnuntaina yleisessä -158cm –sarjassa.


Noin 8-vuotiaana aloitin pelaamaan suomen kansallispeliä eli pesäpalloa. Oman pelaajauran lopetin syksyllä 2015, pelaten Köyliön Lalleissa ykkössarjaa. Edelleen toimin lajin parissa tyttäreni joukkueen valmentajana. Pesikseen on aina vahvasti kuulunut kuntosaliharjoittelu , kyykyt ja penkit ovat tulleet siinä hyvinkin tutuiksi. Pesiksen lopettaminen pitkän uran jälkeen olikin yllättävän helppoa, kun uusi ihana laji oli jo valittuna. Ja totta tosiaan, vaikka pesiksellä on aina paikka sydämessäni niin tämä uusi laji on vienyt minut täysin mukanaan. Nautin haasteista ja selkärankaa vaativa kurinalaisuus ja kova työ sopii minulle! Voin rehellisesti dieetin jälkeenkin sanoa, I DO WHAT I LOVE!!!!


Tiimini on huippu TeamFitfarm ja valmentajani on timanttisenkova, kaikenkestävä Harri Forsberg. Hän otti syksyllä 2015 minut ”sian säkissä” valmennukseensa. Sillä hän ei ollut edes nähnyt minua , vaan alkuun ohjelmani tehnyt tiimin personal trainer Kaisa Nieminen piti niin hyvät puheet, että pääsin Harrin huippuvalmennukseen. Nyt onkin sitten aika katsoa mitä sieltä säkistä lavalle pomppaa J. Koko projekti alusta asti aina tähän kisojen kynnykselle on sujunut hyvin. Mitään kauhutarinoita ei edes dieetistä ole. Hupaisasti olenkin todennut , että pullaa on melkein tullut nyt dieetillä ”tankattua” enemmän kuin ennen dieettiä J . Treenejä ja ruokaakin on koko ajan ollut riittävästi. Salille on aina ollut mukava mennä ja onnekseni olen saanut olla terveenä ja vain muutama treeni koko valmennuksen aikana on jäänyt väliin. Olen myös erittäin suureksi ihmeekseni löytänyt aamutreenin ihanuuden. Nyt dieetillä olen pääsääntöisesti ahkeroinut salilla jo klo 5.30, ennen aamupalaa. Salitreeniä on koko ajan ollut 5x/vko ja nyt dieetillä lisänä myös treenin jälkeistä ja erikseen tehtävää aerobista yhteensä 5x/vko.


Kisamatkallani on useampia tukijoukkoja. Ensimmäiseksi haluan tietenkin kiittää koko Fitfarmin tiimiä & tiimikavereita ja erityisesti valmentajaani Harri Forsbergia, poseerausopettajaani Sirpa Lauttaanahoa, sekä tiimin personal trainereita erityisesti Kaisa Niemistä ja Tero Kivistä. Myös perheeni, ystäväni, työkaverini ja työnantajani ovat upeasti olleet mukana tsemppaamassa, olette ihania!!


Voimakkaat ja nöyrimmät kiitokset :


– kuntoani kohti gympinkuntoa olen saanut hioa Kuntokeskus Gymppikunnossa http://www.gymppikunto.fi


– hiukset ja ripset treeni-ja kisakuntoon hoitavat upeat Mia Andreasen ja Mia Koivisto http://www.raumhair.fi


– meikkausasioissa oppia on saatu ihanalta Eveliina Braggelta http://www.makeupartistbragge.fi


– lihaksistoa on huollettu Fitfarmin lisäravinnesarjalla (Fitfarmnutritions)


– valokuvia nappasi suloinen Suvi Tarvainen


– kasvot ja sokeroinnit hoitelee Liisan kauneusmaa


– kisahuoltajinani häärivät kauniit ja rohkeat Riikka Loutti & Taru Koivuluoma


Tsemppiä ja rohkeutta kaikille viikonloppuna kisaaville! Rähinä päälle J !


Kisamatkaani voit seurata myös instagramissa @sallivalta J


 


 


 


 


<< Takaisin uutisiin