Marketta Voutilainen


Hei! Olen Marketta Voutilainen, 37-vuotias bikini fitness urheilija Oulusta. Kilpailen Fitness Classic kilpailussa Bikini fitness beginners -168 ja Bikini fitness -168 sarjoissa. Oulussa treenaan pääsääntöisesti Liikuntakeskus Hukassa. Lähtöisin olen Iisalmesta, joten ajoittain tulee treenattua sielläkin päin Suomea.


Liikuntaa olen harrastanut aktiivisesti lähes koko aikuisiän. Lajeina on ollut mm. ryhmäliikuntaa ja juoksua, mutta aiempaa kilpaurheilutaustaa minulla ei ole. Salilla käymisestä kiinnostuin tosissaan noin neljä vuotta sitten kun huomasin tuloksia tulevan nopeasti kunhan uskaltaa mennä treeneissä mukavuusalueen ulkopuolelle. Personal trainer teki minulle ohjelmat joiden avulla aloin ohjatusti muokkaamaan bikini fitnessiin sopivaa vartaloa. Alun alkaen minulla oli suunnitelmissa kilpailla aikaisemmin. Elämäntilanteen muututtua minulle tulee kuitenkin neljä vuotta treeniä ennen ensimmäisiä kisoja, mikä nyt tuntuu hyvältä asialta.


Keväällä 2015 siirryin personal tranerin ohjauksesta Marko Savolaisen valmennettavaksi, ja tällöin mukaan tulivat ruokavalio ja fitnessurheilun vaatimat elämäntavat. Kesällä 2016 siirryin nykyisen valmentajani Jaana Kotkansalon valmennukseen ja Team FitBody Pro:n urheilijaksi. Päätimme Jaanan kanssa kisa-aikataulun ja välidieetti aloitettiin saman tien. Kisadieetti alkoi tammikuun puolivälissä. Keho on toiminut hyvin ja olo on ollut energinen dieetistä huolimatta. On ilo seurata miten vuosien tunnollisen työn tulokset alkaa näkymään.


Oman haasteensa kilpaurheilijan elämään tuo kiireinen arkeni. Teen kokopäivätyötä tilitoimistossa ja olen kahdestaan lapseni kanssa. Lapsi kulkee paljon mukanani salitreeneissä. Aerobiset teen yleensä kotona. Kiirettä siis on, mutta suunnittelemalla olemme saaneet arjen toimimaan hyvin.


Lavalle nousen loistavalla fiiliksellä, tämän eteen Team FitBody Pro on tehnyt uskomattoman paljon töitä. Tulkaahan kannustamaan!


Instagramissa matkaani kohti unelmia voi seurata @helmimar


Myös facebookista löytyy urheilijasivut Marketta Voutilainen Bikini Fitness Athlete.


Suuri kiitos kaikille jotka kulkevat vierelläni kohti unelmaani: pojalleni, ihanalle ja osaavalle valmentajalleni Jaana Kotkansalolle, Team FitBody Pro:n tiimikavereille, kannustaville työkavereille Sallalle ja Joannalle, serkulleni Tanjalle sekä perheelleni ja läheisilleni.


Kiitokset myös yhteistyökumppaneilleni:


Terve ja häikäisevä kisahymy Dent Hammasklinikka www.dent.fi


Upeat treenivaatteet Fit4You www.fit4you.fi


Arkeen hohtoa tuovat ripset Kynsikellari/ Irina www.kynsikellari.fi


Saavuttaakseen unelmansa on uskallettava!


Kuvat: Niko Raappana Studio P.S.V.

Kuvauspaikka: Liikuntakeskus Hukka


 


 


 


 


 


 


<< Takaisin uutisiin