Kari Kouvalainen
Bodymagin kilpailijaesittelyt etenevät ja niitä voi vielä laittaa osoitteeseen: info@bodymag.fi. Tänään esittelyssä on pitkään odotettu kehonrakentaja nimeltä Kari Kouvalainen. Take it away, Kari!


Olen Kari Kouvalainen, 41-vuotias Team Sportlifen urheilija ja työskentelen IT-alalla konsulttina johtotehtävissä asiakasprojekteissa. Perheeseeni kuuluvat vaimo, 12- ja 14-vuotiaat tyttäret ja kaksi Ragdoll-kissaa. Asumme Pirkkalassa, jossa myös treenaan Training Club Pirkkalan salilla.


Olen harrastanut kaikenlaista urheilua koko ikäni, ja pelasin jääkiekkoa teini-ikään saakka, jolloin lajin myötä tuli myös punttisali tutuksi. Punttitreenit alkoivat kuitenkin kiinnostaa siinä määrin, että jääkiekko sai jäädä ja puntista tuli se ykköslaji. Heti alussa aloin treenaamaan voimanosto-valmentajan opissa ja aika nopeasti se voima alkoikin tarttua nuoren teinipojan leveille harteille. Harjoituspäiväkirjaan kirjattiin ennätyksiä ennätysten perään ja samalla tietysti painojen vippailu vei nuoren miehen sydämen. Samalla salilla treenasi myös todella isoja kehonrakentajia, joita siihen aikaan salilla muuten oikeasti oli useita! Siitä lähtien minulla on elänyt unelma isoista ja pyöreistä lihaksista sekä kehonrakentajan tasapainoisesta fysiikasta.


Punttia on siis nosteltu reilut 25 vuotta enemmän ja vähemmän. Viimeiset viisi vuotta olen kuitenkin tehnyt töitä unelmani eteen valmennuksessa, määrätietoisesti ja enemmän kuin koskaan ennen tavoitteena kilpailla kehonrakennuksessa. Olen kiitollinen, että olen päässyt Matti Guru Halosen huippu-valmennukseen sekä Sportlife Nutritionin urheilijatiimiin. Nyt unelmani alkaa olla lähellä, sillä kilpailen Fitness Classicissa kehonrakennuksen masters sarjassa alle -80kg! Odotan todella innolla kisaa, sillä lavalle tulen nousemaan unelmani kunnossa!


Haluan kiittää vaimoani ja lapsiani jaksamisesta, tuesta ja myös siitä, että olen saanut elää tätä Bodyelämää ja toteuttaa suurta ja pitkäaikaista unelmaani rinnallanne! Erittäin suuret kiitokset valmentajalleni Matti Haloselle ensiluokkaisesta ja parhaasta valmennuksesta, laadukkaista lisäravinteista Sportlife Nutrition, erinomaisesta lihashuollosta Topi Sand sekä loistavista treenipuitteista Training Club Pirkkala ja tietysti iso kiitos myös kaikille tiimikavereille, treenikavereille ja kannustajille!!


Minut löytää instagramista @karikouvalainen sekä http://www.sportlife.fi/team-sportlife/kari-kouvalainen


Yhteistyökumppanit:

www.sportlife.fi

www.topisand.com


Dare to Dream! Nähdään Kultsalla!!


<< Takaisin uutisiin