Irene Hakala
Hei ! Olen Irene Hakala, 44-vuotias kolmen lapsen äiti Akaan Toijalasta. Valmistaudun elämäni ensinmäisiin kilpailuihini kevään Fitness Classic kilpailussa Bikini Fitness Masters -163 sarjassa.


Liikunta on ollut jo pitkään osa elämääni. Alkuunsa harrastin erilaisia jumppia BodyPump, BodyAttack, BodyCompact, CxWorks, Spinning n. 5-6 kertaa viikossa ja nyt noin puolen vuoden jakso totaalisesti Fitneksen parissa.


Kipinä kisaamiseen syttyi, kun haimme mieheni kanssa treeni- ja ruokavalio-ohjelmaa Fitfarmilta Jari ”Bull” Mentulalta ja siittä jo melko nopeasti hurahdin/siirryin kisaohjelmaan ja Harri Forsbergin valmennukseen, kun laji tuntui todella kiinnostavalta vaikka vuosia jo ”mittarissa” onkin. Joten ajattelin, että nyt jos koskaan on aika haastaa itseään seuraavalle tasolle. Lapset ovat jo sen ikäisiä, että eivät tarvitse äitiä ihan joka hetkessä.


Olen treenannut paikallisella ParasSalilla : www.parassali.fi 4-5 kertaa viikossa + 3 Hiit-tehotreeniä viikkoon ja tietysti tarkkaan rakennetulla ruokavaliolla on menty koko puolivuotinen.


Tähän puoleen vuoteen mahtuu myös pieniä vastoinkäymisiä. Vuoden 2015 isohko välilevynpullistuma oireilee vieläkin ja 2016 marraskuussa kaaduin minkä, seurauksena vasen pakara revähti pahasti. Tuli pakollista lepoa jalkatreeniin. Mutta periksi en antanut, silmissä paloi tavoite kevään kisoihin täydellä liekilllä !


Treenejä on ollut myös Tampereella WFC:llä, jossa Tero Kivinenkin on ”potkinut persauksille” Harrin lisäksi ja opettaneet oikeita tekniikoita, kiitokset ”pojille”. Kiitos Harrille myös kannustavista sanoista, kun välillä epätoivo iski.


Erittäin tärkeää ja laadukasta poseeraustreeniä olen saanut Fitfarmilla Sirpa Lauttaanaholta, joten suurkiitokset myös Sirpalle.


Enää vajaa viikko ja ensimmäiset kisani tosiaan edessä. Lähden sinne positiivisellä mielellä esittelemään tähän astisen treenin tulokset ja kävi kisoissa kohdallani miten tahansa, niin tämä kokemus on ollut erittäin opettavainen ja todella hieno. Vaikka välillä on ollut rankkaakin, niin en kadu päivääkään kun lähdin tähän mukaan ! Suosittelen kokeilemaan muitakin lajista kiinnostuneita iästä riippumatta.


Erittäin suuret super kiitokset eritoten perheelleni tästä erittäin kovasta puolen vuoden rypistyksestä ja sieltä vielä erityiskiitos rakkaalle miehelleni Mika Hakalalle, joka toimi kotisallilla treenajanani/huoltajanani, sekä auttoi kotona ruokien tekemisessä ja kaikissa arjen askareissa, sekä tsemppasi minua selviämään tästä kovasta urakasta muutenkin ! Iso kiitos siitä !!


Iso kiitos myös ystäville, että olette tukeneet ja kannustaneet minua eteenpäin, sekä olette ymmärtäneet, kun yhteinen aika on jäänyt vähiin. Työkaverit Lempäälässä, kiitos teille kannustuksesta ja loistavasta huumorista, se kantaa pitkälle !


Kiitän myös tukijoitani : Parturi-Kampaaja Mira Pitkästä, VS-Harjaa :  ja Leomuovia


<< Takaisin uutisiin