Henna Kyröjoki
Heippa, olen Henna Kyröjoki ja ikää minulla on 20-vuotta. Olen pirtsakka tyttö, joka treenaa täysiä kohti kevään 2017 Fitness Classicia, jossa kilpailen Bikini fitness junioreissa +163cm. Asun ja  työskentelen Tampereella. Treenailen ahkerasti Hallituskadun, sekä Tampellan WFC:llä.


Olen kokeillut pienestä pitäen erilaisia urheilulajeja laidasta laitaan. Pitkäaikaisin harrastus on ollut ratsastus, joka oli minulle hyvin rakasta, mutta jouduin lopettamaan sen 6 vuoden jälkeen, sillä ratsastuskoulu lopetti toimintansa. Sen jälkeen tanssi tempaisi minut täysin mukaansa ja sitä olen harrastanut reilun  5 vuotta.  Erilaisia tanssityylejä on tullut kokeiltua, mutta ehdottomasti suosikeiksi ovat muodostuneet dancehall ja twerk. Tanssikouluni on ollut Hip Hop House Tampereella. Kuntosalista olen saanut ensimmäisen kosketukseni  jo ala-asteikäisenä ja muistan kiinnostukseni heränneen jo silloin. Tavoitteellisesti ja säännöllisesti olen ruvennut treenaamaan 4 vuotta sitten ja sen rinnalla kävin aluksi ahkerasti erilaisissa ryhmäliikuntatunneilla.


Kilpailukärpänen taisikin iskeä toden teolla 2015. Tapasin ihan sattumalta valmentajani 2016 vuoden alkupuolella. Nyt vuoden verran olemme tehneet yhteistyötä, sekä saaneet hyvää kehitystä aikaiseksi ja olen oppinut hurjasti  ravinnosta ja treenaamaan nimenomaan kovaa. Valmennukseen lähtiessäni tavoitteenani oli Body fitness lavat, mutta matkan varrella päädyinkin bikiniin, sillä fysiikka miellyttää enemmän omaa silmää tällä hetkellä.


pro-cam


Kisadieetille viikkoja tulee 22 ja kokonaisuutena tämä aika on mennyt todella hyvin. Salitreenejä viikossa on 4, 1 plyo ja 6 aamuaerobista. Suosikiksi on tainnut muodostua olkapäätreenit. Ruokavaliosta sen verran, että munarallia on vedetty jo hyvä tovi, mutta vieläkään hymy ei ole hyytynyt. Nämä viikot ovat kasvattaneet ihan hurjasti ihmisenä ja olen oppinut löytämään jopa positiivisemman ajattelutavan. Olen taistellut koko elämäni painon kanssa ja tämä on minulle todella tärkeää myös  henkisesti. Olenkin äärimmäisen ylpeä itsestäni jo nyt!


Odotan hetkeä nousta lavalle, mutta tärkeimpänä koen tämän matkan, työn mitä olen tehnyt ja oppinut.

Olen saanut myös hurjasti ihania ystäviä ja tuttavuuksia tämän kisakauden aikana. Olen äärettömän kiitollinen, mitä tukea ja kannustusta olen saanut heiltä, poikaystävältä, valmentajilta ja muilta läheisiltä. Kiitos täytyy myös sanoa ihanan joustavalle työpaikalleni!<3


Yhteistyössä:

TIK Salonki, urheiluhieroja Patrik Nurisalo

Tiimi ja valmentajat: Team Balanced Body Maiju Aalto ja Joonas Leppänen

Blogi: www.onefitshot.blogspot.com

Instagram: hennakyrojoki


pro-cam


<< Takaisin uutisiin