Heidi Ilomäki
Hei, olen Heidi Ilomäki, 38-vuotias liikunta-alan yrittäjä Sastamalasta ja valmistaudun ensimmäisiin SM-kisoihini toiveikkain mielin, pääsarjani on Masters 35 mutta osallistun myös yleisen sarjan kilpailuun.


Olen odottanut jo vuosia että pääsen kilpailemaan tässä lajissa odottaen että elämäntilanne on lasten ja töiden kannalta paras mahdollinen jotta voin panostaa parhaani joten nautin jo pelkästä matkasta  ja sen tuomista uusista oivalluksista ja kokemuksista kohti tavoitettani. Huomaan oppivani itsestäni ja kehostani taas jotain uutta ja progressiivisen kehityksen tuoma positiivinen vire ajaa ajoittaisen väsymyksenkin ohi .

Hyvää tasapainoa treenin ja työkuvioiden lomaan tuovat 10-ja 12-vuotiaat pojat ja koen olevani elämäni vedossa ja voin paremmin kuin koskaan!


Suuren potkun persauksille antoi Fitfarmin mahtava PT Tero Kivinen joka vielä kisailua pohtiessani sai minut tajuamaan että tässä ja nyt on oikea hetki tehdä valmennussopimus ja aloittaa pitkäaikaisen tavoitteen toteuttaminen, ilman hänen kannustustaan voisin ehkä  miettiä vieläkin tätä, olen Terolle kiitollinen tsempistä ja sitä tulee Tampereelta treeneistä haettuakin aina kun mahdollista. Kilpailen siis Fitfarmin tiimissä ja toinen kenelle suuri kiitos kannustuksesta ja näkyvistä tuloksista kuuluu valmentajalleni Harri Forsbergille, aina löytyy keino jolla vielä saadaan puristettua uudelle levelille ja eteenpäin!


Treenitaustani on monipuolinen, nuorempana yleisurheilin ja aikuisiällä olen jatkanut liikkumista aina elämäntilanteen mukaan, lähinnä juoksemalla, ryhmäliikunnassa ja noin 10vuoden ajan olen treenannut tavoittellisemmin kuntosalilla sillä huomasin jo parikymppisenä että salilla saan tuloksia ja kehityn melko helpostikin joten se ajoi jatkamaan lihaskunnon treenausta enemmän kuin muita lajeja ja bodyfitness valikoitui lajikseni vartaloni mallini sopivuuden vuoksi, koen sen olevan minun juttuni ihan luontaisesti, myös aerobisista raittiissa ulkoilmassa lenkkeily ja spinning sekä kahvakuula ja tehokkaat hiit-treenit ovat erittäin mieleisiä.

Salitreenit suoritan Liikuntakeskus Pinkissä Sastamalassa ja treenivaatteista vastaa pää-osin Tritanium, treenijuomat ovat taattua laatua Fitfarmin valikoimista ja piilolinssien suurkuluttajana Kuivan Silmän Omega-valmiste on jokapäiväisessä käytössä samoin Studio Kimalluksen sponsoroimat Ecolabin kasvojenhoitotuotteet.Kiitos tuesta 🙂


Liikunnan ollessa nykyisin myös päätyöni saan tehdä sitä mitä rakastan joka päivä. Salitreenit ja omat ohjaukset ovat löytäneet hyvin paikkansa viikkoaikataulussa huolellisella suunnittelulla, kehityskaudella salia oli 4 kertaa viikossa ja dieetin alkaessa puolisen vuotta sitten 4-5 salitreeniä sekä aerobiset harjoitteet lisäksi. Dieetti on sujunut hyvin ilman suurempia vaikeuksia, aina painon pudotessa on jonkin aikaa ollut nälän tunnetta mutta kroppa on päässyt hyvin juoneen mukaan ja nälkä kaikonnut, senkin kestää kun kun tietää miksi tätä tekee ja tämä on tilapäistä ja ennenkaikkea tämä on oma valinta joten lähinnä nautin näistä tuntemuksista ,kokemuksista ja no, jos ne eivät ole niin nautinollisia niin niiden tuomat tulokset ovat.

Kalkkiviivoilla mennään hyvillä mielin, kiitos kaikille tsemppaajille kannustuksesta, alla vielä mainittuna yhteistyökumppanit  jotka loppusuoralla sponsoroivat lisäpanostuksellaan kisa-uraani;


Kiitos ripsistä ja Kerastanen hiustenhoitotuotteista Katja Solkinen ja Tiia Bergius:)

http://www.hiusateljee.net/


Kiitos tuesta ja treenivälineistä Klaus,Anna, Ville ja Jaana:)

http://www.neonsport.fi/


Kiitos tuesta ja kannustuksesta:)

Polarset Lvi Oy Tommi Salonsaari


<< Takaisin uutisiin