Hanna Autti
Olen Hanna Autti, itsensä haastamisesta nauttiva neljän lapsen äiti, aviovaimo ja luokanopettaja, koulutettu ravintovalmentaja Rovaniemeltä. Body fitness debyyttini tein syksyllä 2013. Siitä lähtien olen lajia edustanut ja sen pyörteissä urakoinut salilla kehittäen fysiikkaani lajin vaatimuksiin sopivaksi. Mieheni on todennut vahvuudekseni epämukavuusalueella olemisen sietokyvyn ja sinnikkyyden. Näillä vahvuuksilla olen sitten edennyt elämässäni perhe-elämän, työn, treenauksen, dieetin ja kisoihin valmistautumiset yhteen sovittaen. Valmentajanani toimii Jiipee Pulkkinen.


Urheilua olen harrastanut sen eri muodoissa läpi lapsuuteni ja nuoruuteni. Se on varmasti ollut edukseni aikuisiällä löytyneessä lajissa kehittymiselle. Salilla treenaamisen aloitin vuoden 2012 alusta ja valmennuksen tukemana treenaamisen ja treeniä tukevan ruokavalion saman vuoden kesänä. Kisadieettinä tämänvuotinen preppini on viides. Dieetit ovat omalla tavallaan hyvin antoisia, mutta hyvin haastavia ja kasvattavia, hienoine kuin kaikkine hankalinekin päivineen. Joka kerta oppii jotain uutta, se on hienoa huomata. Haaveenani on olla menestyksekäs body fitness joskus jopa figure-kilpaurheilija. Haluan esimerkilläni innoittaa ihmisiä olemaan kiinnostuneita terveellisistä elämäntavoista ja urheilusta sekä itsensähaastamisesta.


Treenini ovat osa normaaliarkeani, työn ja perhe-elämän ohella. Treenaan viisi kertaa viikossa salilla ja lepopäivinä käyn kävelylenkeillä. Syön säännöllisesti ja perusterveellisesti sekä juon lataus- ja palautusjuoman treenien yhteydessä. Treenitavoitteenani on hankkia lihaksikas, urheilullinen, mutta samalla naisellinen ulkomuoto. Kilpaurheilijan lisäksi haluan toimia esimerkkinä perheellisille – äiditkin voivat ylläpitää urheilullista vartaloa, harrastaa ja kisatakin näin halutessaan. Se vaatii tahtotilaa, mutta on mahdollista. Treenaaminen antaa niin fyysistä kuin psyykkistäkin voimaa. Ne puolestaan toimivat hyvinvoinnin lähteinä läpi ihmisen elämänkaaren ja tuovat tyytyväisyyttä sekä laatua elämään. Uskon myös toimivani hyvänä mallina jälkikasvulleni treenaamisenikin kautta. Hyvin urheilullisia he ovatkin jo nyt nuorista ikävuosistaan huolimatta.


Minulla on valtavan voimakas ja laaja tukiverkosta taustallani. Sen ansiosta aikataulujen yhteensovittaminen ja treenien hoitaminen on onnistunut hienosti. Haluan kiittää koko sydämeni pohjasta kaikesta avusta, tuesta, myötäelämisestä ja haaveeni toteutuksen asteelle saattamisesta: rakasta aviomiestäni Markoa, lapsiani, äitiäni, anoppiani ja appiukkoani, isääni, veljiäni, kannustavia sukulaisiani, ystäviäni, heistä erityisesti Ullaa treeneissä mukanaolosta ja tsemppaamisesta, naapureitani sekä ymmärtävää ja myötäelävää työyhteisöäni. Kuten huomataan, vaikka tämä on yksilöurheilua, ei se mahdollistuisi ilman kantavaa tukijoukkoa, ei ainakaan minun kohdallani. Ilman teitä rakas tukijoukkoni, tämä ei olisi mahdollista. Olen siitä ikuisesti kiitollinen ja toivon pystyväni antamaan takaisin sitä omalla tavallani teille teidän tarvitsemissanne asioissa.


Lisäksi ison kiitoksen ansaitsee erityisesti valmentajani Jiipee Pulkkinen, kisahuoltajani Heidi Parviainen, koko tsemppaava team Jiipeen, Gym Everybodyn henkilökunta ja kanssatreenarit.


Erityiskiitos kauneudestani ja hyvinvoinnistani huolehtiva ja kilpaurheiluani sponsoroiva Tmi Johanna Helppikangas ja Inka Kemppainen Rovaniemen Hius & Kauneus Voguesta. Kehonhuollosta kiitos JP Holappa Hirontapiste ja Juha Ervasti. Kiitos kisabikinien luoja Miia Niemelä, kisavärin iholleni taikova Nina Tanner ja kiitos kisakatsomoon kannustamaan tulevat. Huippua päästä Kultsalle!


Kisoja odottaen,

Hanna


http://www.hiusstudiovogue.fi/


http://www.gymeverybody.com/


 


 


<< Takaisin uutisiin