Fitness Classic 2017: tulokset


Aamupäivän osuus avattiin Kulttuuritalolla junioreiden men’s physique- sarjalla, joka oli tasoltaan vähintäänkin yhtä hyvä kuin tämän tason tapahtuman avaukselta voi odottaa. Ennakkospekulaatioissa erityistä huomiota nauttinut Jaakko Laitinen oli odotetun kova, mutta niin oli koko kärkikuusikkokin, mikä tarkoitti Laitisen osalta tippumista – ehkä hieman yllättäen – TOP 3 ulkopuolelle. Kuka tämän sitten vei? No Benjamin Ahlblad tietenkin, jonka kauttaaltaan näyttävä  ja tasapainoinen MP- look vakuutti tuomariston, ja siitä seurauksena oli tämän sarjan mestaruus täysin tuomariäänin. Tero Sinkkilän niin ikään hyvä kokonaisuus toi tänään kakkossijan pisteen turvin ennen kolmanneksi sijoittunutta Jesse Viitaharjua, joka tänään pelasi myös kerrassaan mainion MP- kilpailijan välinein. Neljäs oli siis Jaakko Laitinen, viides Mattias Nordlund ja kuudes Jussi Rintapukka.


Jos oli juniorisarjaksi tasokas MP-sarja, niin sitä oli taatusti myös vastaava ikäluokka CBB:ssä. Sarja oli kärjen osalta hyvä ja tasainen, mutta kunnon ja ennen kaikkea tasaisuuden puolesta Joel Hunnakko (1.) ja Oliver Asikainen (2.) olivat sarjan selvät stand outit. Jere Järvenperän hyvä suoritus palkittiin tänään kolmanneksi isoimmalla pokaalilla, neljäs oli Ehsan Rahimi Janne Koiviston ollessa viides ja Johannes Tuomen kuudes.


Kaiken kaikkiaan kuusi Masters- ikäistä CBB- kilpailijaa kunnioitti osallistumisellaan tämän maan kisavuoden avausta. Näistä ikinuoruuden edustajista Voitto Suosaari oli palannut kunnioitettavaan lavakuntoon ja kun vapaaohjelmakin tänään rullasi, lisättiin Voten meritteihin tämän kevään masters- sarjan voitto. Niin ikään kovakuntoinen Aapo Kilpeläinen oli tänään toinen, Jani Viertola kolmas, Marko Sankala neljäs, Mika Nurmi viides ja Tom Laaksonen kuudes.


CBB:n yleinen sarja oli yksi ennakkoon puhutuimmista sarjoista ja ennen kaikkea siitä näkökulmasta, riittääkö Eeli Halosen kehitys ikisuosikki Utti Hietalaa vastaan. Jo alkukilpailun ensimetreistä alkaen oli kuitenkin selvää, että kauttaaltaan viimeistelty Halonen tulee kulkemaan tämän kisan ylhäisessä yksinäisyydessä matkan, jossa ei ole todellista vastusta. Utilla sen sijaan oli muita ongelmia, ja niiden ongelmien nimet olivat Tommi Tulonen (2.) ja Antti Ala-Laurinaho (3). Utille tänään siten neljäs sija, Arttu Hakkaraiselle viides sija ja Toni Kaipaiselle kuudes.


Kokonaisvaltaiset tulokset pisteineen julkaistaan myöhemmin.


Kuvat aamupäivän osuuden kaikista sarjoista nähtävillä hetken kuluttua BODYmag- galleriassa osoitteessa https://bodymag.pictures.fi/kuvat/2017+Fitness+Classic/<< Takaisin uutisiin