Fitness Classic 2017: tulokset


Päivän toisen osuuden aloittivat kello 12. lyönnillä body fitness ja bikini fitness- juniorit. Body fitnessin puolella nähtiin 3 sarjallista ikä huomioiden yllättävänkin tasokkaita ja lupaavia fysiikoita. Lyhyemmässä alle 163cm:n sarjassa tuomaristolla oli totinen puhde, sillä heidän ja tupaten täyden katsomon edessä oli viisi tasaista, joskin hieman erityylistä fysiikkaa. Voittoon ylsi tänään  rakenteeltaan sekä kunnoltaan erottunut ja varsin tasapainoinen Ialina Buckbee, jota palkintopallille peesasi tasapistein  Senni Nieminen. Jasmin Mantilan suoritus rankattiin tänään kolmanneksi parhaaksi, Jutta Aaltonen oli neljäs ja Hanna Malmstén viides.


+163cm:n sarjan puolella sen sijaan todistettiin ylivoimaa, nimittäin raamikkaan Henriikka Kemppisen suvereeniutta sarjan lajitovereihinsa verrattuna. Täysin tuomariäänin sarjan voittaneen Kemppisen takana nähtiin toki muitakin kauniita rakenteita ja hyviä kuntoja, joista parhaiten lajikriteereitä tuomareiden silmissä vastasi Sanni Paalanen (2.) ennen Eeva Rankista (3.) ja tasapisteisiin päätyneitä Elina Ylöstä (4.) ja Salla Ahosta (5.). Tänään kuudes oli Susanna Lehikoinen.


Bikini fitnessin puolella juniorit kilpailivat kolmessa pituusluokassa. Näistä lyhyimmässä -163cm:n sarjassa varmasti esiintynyt Ida Keränen tuuletteli lukuisten neljänneskäännösten päätteeksi parhaimman titteliä Wilma Heinämäen kiilatessa hyvän suorituksen turvin toiseksi ennen päivän kolmatta Elliida Veikkolaa. Loput päivän finalistit olivat  Olivia Kovács (4.), Julia Pentti (5.) ja Janni Saariniemi (6.)


Junioreiden keskipitkä sarja jatkoi tasaisten sarjojen moodia. Tuomariston sijoituspisteissä kahden pisteen turvin ja siten riittävällä erolla voittoa juhli Vilma Viitala, vaikka toistakin mieltä olisi voinut olla – tämän päivän kakkonen Jenny Volmari oli yksiselitteisen hyvä! Suvi Laiho valtasi niin ikään hyvällä suorituksellaan viimeisen TOP 3- sijoituksen loppujen sijoitusten finaalikuusikossa mennessä Erika Selanderille (4.), Anna Liimataiselle (5.) ja Juuli Nivalalle (6.).


Pisin junioreiden bikini fitness- sarja osoittautui kärkikuusikon osalta päivän parhaaksi junioreiden bikini fitness- sarjaksi, ja minkälaisen voittajan sarja saikaan. Vilma Toiviainen esitti tänään lavalla rauhallisella varmuudella kauniin ja urheilullisen bikini- fysiikan ja sitä ei muuta voi seurata kuin sarjan kruunu. Noora Mähönen (2.) ja Silja Kallio (3.) palkittiin mallikkaista kisapuhteistaan kärkisijoituksella Annika Vuorvirran ollessa neljäs, Sanna Niemisen viides ja Johanna Saunamäen kuudes.


Pistekortit kokonaisvaltaisine tuloksineen julkaistaan myöhemmin.


Lisää kuvia lajimme tulevista sankareista nähtävillä hetken kuluttua galleriassamme osoitteessa https://bodymag.pictures.fi/kuvat/2017+Fitness+Classic/.<< Takaisin uutisiin