FC: bikini fitness- tulokset


Jo perinteeksi muodostuneella tavalla fysiikkalajivuoden avaus Helsingin Kulttuuritalolla päätettiin kaikkiaan neljän pituusluokan bikini fitness- finaaleilla. Alle 160cm:n sarjassa juniorimestari määräsi, sillä jo eilen juhlinut Ida Keränen esitti tyylillä varsin kompaktin ja miellyttävän bikini fitness- kokonaisuuden. Kirsi-Tiina Ruuskasen kaikin puolin mallikas esiintyminen oli tänään toisen sijan arvoinen, ja kolmanneksi valikoitui Hetti Stranden. Kärkikolmikon takana finaalisijoitukseen ylsivät Emma Lahti (4.), Wilma Heinämäki (5.) ja Päivi Hietala (6.).


Alle 163cm:n sarjassa Emmi Nenosen aiemmat lavaesiintymiset olivat jo ennakkoon asettaneet tiettyjä odotusarvoja ja niillä tänään mentiin. Nenonen oli sanalla sanoen laadukas ja sillä irtosi tänään sarjavoiton ohella EM- kisapaikka ennen toiseksi tullutta Eliida Veikkolaa, jota puolestaan haastoi näyttävä päivän kolmonen, Renata Vanhatalo. Neljänneksi kuulutettiin tänään Miia Kinnunen, viidenneksi Heidi Kiiveri ja kuudenneksi Liisa Eronen.


Suhteellisen tasaisesta alle 168cm:n joukosta voittajaksi kruunattiin Johanna Guessous. Zena Ghraizin nimiin kirjattiin tuloslistalla kakkoseksi ja alkukilpailussa hieman varjoon jäänyt Hanna Skyttä kolmanneksi. Vilma Viitala oli tässä sarjassa päivän neljäs, Pauliina Pakarinen viides.


Pisimmät lajin edustajat muodostivat tänään kovatasoisimman bikini fitness- sarjan.  Voittaja oli kuitenkin selvä, ja hän oli tänään nimeltään Vilma Toiviainen. Toiviainen esitti tänään – kuten eilen jo juniorisarjassa – esteettisesti miellyttävän, sopusuhtaisen ja kaunisrakenteisen fysiikan, jossa kuitenkaan aavistus atleettisuutta lihasten muodossa ei olisi pahitteeksi. Jonna Nygrén- Jäntillä naisellista atleettisuutta sen sijaan oli ja niillä avuilla noustiin tänään aina sarjan kakkoseksi asti. Kolmas oli ehkä vähän liiankin kuivalla lookilla varustettu Anna Pötry. Muut sarjan finalistit olivat Noora Mähönen (4.), Sonja Vilmari (5.) ja Noora Altmets (6.).


Kokonaisvaltaiset tulokset pisteineen julkaistaan myöhemmin. Kuvia puolestaan nähtävillä pikimmiten galleriassamme osoitteessa https://bodymag.pictures.fi/kuvat/2017+Fitness+Classic/.


<< Takaisin uutisiin