FC: BF- tulokset


Miesten fysiikka- sarjojen jälkeen starttasi Kulttuuritalolla oikealle kääntymistä merkinnyt rupeama eli 4 sarjallista body fitnessiä. Alle 158cm:n sarjassa eilen junioreissa toiseksi jäänyt Senni Nieminen ihastutti tässä sakissa kauniilla rakenteellaan ja sopusuhtaisuudellaan siinä määrin, ettei tuomareilla jäänyt muita vaihtoehtoja kuin palkita tasokas suoritus sarjavoitolla. Niemisestä TOP 3- sijoituksiin peesasivat Sanna Engström (2.) ja Vera Esko-Kukkonen (3.) ennen päivän nelosta Christa Bärlundia. Mari Rehelmä oli tänään viides ja Salli Valta kuudes.


Alle 163cm:n sarja aiheutti tänään yleisössä eniten supinaa ja syystäkin. Hanna Autti oli nimittäin kiistatta koko viikonlopun kovakuntoisin nainen, mutta samalla ilmoille nousi aiheellinen kysymys siitä, onko Autin kunto ja lihasmassa jo jotain enemmän ja muuta kuin body fitnessiä?  Tuomariston kannanotto tänään lookissa ontuneen Autin osalta oli tässä line upissa ja rakenteiden kirjossa sija numero 3 ja edelle kiilasivat paremmalla rakenteella varustetut ja elegantisti esiintyneet Jonna Mäkinen (1.) ja Terhi Poskela (3.). Maria Holmin hyvä suoritus oli tänä sunnuntaina neljännen sijan arvoinen, Hanna-Riikka Lehtivuori oli viides ja Elina Mäenpää kuudes.


-168cm:n sarjassa tasavahvimmasta suorituksesta vastasi Riina Kivikoski. Tasaisuuden turvin siten Kivikosken nimiin sarjavoitto ennen todella lupaavalla rakenteella varustettua Sanni Paalasta. Niin ikään hyvää kuntoa esittäneet Kosken siskokset valtasivat seuraavat sijat Karoliinan ollessa kolmas ja Eveliinan neljäs. Loput finaalisijoitukset menivät tänään Janina Pusinille (5.) ja Karin Purhoselle (6.).


Pisimmässä body fitness- sarjassa Henriikka Kemppinen jatkoi eilen tulokassarjassa aloittamaansa voittomoodia tasavahvalla suorituksellaan ja pesi päivän kilpailijamäärältään suurimmassa sarjassa 17 muuta mestarikanditaattia. Eini Koskisen haastoi tosin tiukasti, mutta jäi tänään kahden pisteen päähän ottaen varsin kunniallisen kakkossijan. Muut finaalistit päätyivät tänään järjestykseen Katariina Lausto 3., Minna Rantala 4., Harriet Lönnqvist 5. ja Linda Backlund 6.


Kokonaisvaltaiset tulokset pisteineen julkaistaan myöhemmin ja body fitness- kuvien maailmaan pääset klikkaamalla https://bodymag.pictures.fi/kuvat/2017+Fitness+Classic/ .


<< Takaisin uutisiin