Elliida Veikkola
Olen Elliida Veikkola 21-vuotias bikini fitness urheilija Porista. Fitness Classic:ssa kilpailen -163cm juniorisarjassa, sekä yleisessä sarjassa.


Toimin tällä hetkellä lähihoitajana kehitysvammatyössä ja opiskelen Santasportin urheiluopistossa liikunnan ammattitutkintoa, syventävänä fitnessvalmennusta, jonka yhteydessä suoritan liikuntalääketieteen perusopintoja avoimessa yliopistossa.


Kilpaurheilu on ollut aina elämässäni hyvin suurena luonnollisena osana. Lähes koko lapsuus menikin joukkuevoimistelun parissa. Voimistelu vuosien jälkeen löysinkin itseni hyvin pian tämän lajin parista.

2015 keväällä kilpailin bikini fitness junior:ssa tullen toiseksi. Kilpaileminen

todellakin vei mennessään ja samana syksynä kävin koittamassa siipiäni Arnold Classic Europe:ssa, jossa sijoituin neljänneksi! Päätin jatkaa vielä junioreiden MM karsintoihin, jossa tulin kolmanneksi. Tämä oli minulle erittäin iso pettymys. Kuitenkin kovan kilpaurheilijan mentaliteetin voimalla en antanut

tämän lannistaa itseäni vaan löin lähes heti tavoitteen 2017 kevään kisoihin.


Lupasin itselleni, että kisoihin mennään vain jos olen palautunut kunnolla ja saanut optimaalista kehitystä aikaiseksi siihen mennessä. 19 viikkoa ollaan elelty kisakaudella. Aiempiin kisakausiin verraten tämä on

ollut ehdottomasti fiksuin ja erittäin järkevästi toteutettu 19viikkoa. Täysvuotisen kehityskauden ansiosta olen saanut viedä eteenpäin optimaalisesti toimivaa kehoa ja mieltä eteenpäin kohti SM kilpailuja.


Perhe ja ystävät ovat olleet aina minulle kaikki kaikessa ja sieltä olenkin saanut suurimman tuen uskon omaan tekemiseen. Osaava ja ammattitaitoinen valmentaja on myös osana onnistunutta kokonaisuutta, tästä siis iso kiitos Minna Pajulahdelle ja myös rakkaalle Pro Elite Team:lle!!


Annan myös erityismaininnan ja nöyrän kiitoksen sponsoreilleni;

Fitnesstukulle iso kiitos kattavasta sponsoroinnista


Energy Puls Welness Centre:lle kiitos huikeista treenipuitteista


Kiitos myös yhteistyöstä:

•Diamond Clinic Pori (kulmat, rusketus, ripset ja kampaamopalvelut)

•Via Valeria Photo (kilpailuesittelyn kuvat)

•High roller

•Hius- ja kauneus Friitala (kosmetologipalvelut)


Minut löytää myös somessa:

Instagram: @elliidaveikkola

Facebook: IFBB bikini fitness elliida veikkola


Kuvat: Via Valeria Photo


<< Takaisin uutisiin