Bodymag numero 2/2017
Bodymag 2/2017 on ilmestynyt ja lehden toinen numero tarjoaa vahvan lukupaketin kaikille lihasfaneille, olitpa sitten hardcore bodybuilding tai ensimmäisiin kilpailuihin tähtäävä bikini fitness -kilpailija!


Lupasimme enemmän lihaksia lehteen ja sitä tulemme antamaan. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja sen irtonumero hinta on 5,90 €. Tilaajille vuosikerran hinta on 34,90 € .


Tilaa lehti tästä. Lue mitä uusin lehti sisältää!


Bodymag esittelee yhden Suomen tyylikkäimmissä tämän hetken kehonrakentajista eli alle 80-kiloisissa keväälläkin kilpailevan Mikko Silvennoisen. Voimailijana aloittanut Mikko kertoo treeneistään ja pohtii myös yleisesti kehonrakennusasioita.


Utti Hietala on yksi Suomen tunnetuimmista kehonrakentajista ja varmasti ehkä tieteellisin. Tässä artikkelissa Utti kertoo mitkä hänen kokeiluistaan ovat onnistuneet tai epäonnistuneet tavalla tai toisella. Lue mitä vanha kunnon foliohattu on kokeillut!


Hanna Skyttä on Bodymagin vakiokirjoittaja ja antaa lehteen ruokavinkkejä, mutta tällä kertaa Hanna kertoo tapahtumarikkaan tarinansa miten hänestä tuli businessnainen ja miksi hän päätyi fitnessiin? Kahden viimeisimmästä kansainvälisestä kilpailusta, San Marinossa pidetystä Amateur Olympiasta ja Columbuksesta pidetystä Arnold Amateurista, Hanna on saavuttanut masters -kisaajana kaksi hienoa finaalipaikkaa!Viimeistelyviikko – Eroon vanhoista menetelmistä. Tälläkin viikolla useat kilpailijat ovat suorittaneet yksilöllisesti suunnitellun viimeistelyviikon tulevan viikonlopun Fitness Classic -kilpailuihin. Viimeistelyviikolla tarkoitetaan siis sitä viikkoa, jolloin kilpailut ovat. Suurimmalle osalle kilpailijoista viimeistelyviikko tuntuu olevan käänteentekevä viikko, sillä ”siinä se kilpailukunto kaivetaan esiin” – tai ainakin toivotaan sen olevan. Onko viimeistelyviikko kilpailudieetin pelastus? Kuinka viimeistelyviikko tehdään oikein? Viimeistelyviikosta on vain vähän tutkimusnäyttöä, mutta muutamia johtopäätöksiä tutkimusten perusteella voidaan tehdä. Tästä lehdessä kertoo Suomen Fitnessurheilu ry:n päävalmentaja Ville Isola.Aki Mähönen tarjoaa taas Bodymagin lukijoille ratakiskoa ja rautalankaa, terävillä särmillä höystettynä. Tällä kertaa Aki kertoo suorin sanoin naisten dieettaamisesta – ovatko naiset vain pieniä miehiä? Miksi suurin osa dieeteistä on tuomittu epäonnistumaan jo ennen aloitusta ja miksi niin harva on lavalla kunnossa? Jos et lue tätä juttua, missaat PALJON!Lahjakkuus johonkin asiaan on kaikkea sitä, mikä on hyvin vahvasti myötäsyntyistä eli perintötekijöistä ja geneettisestä potentiaalista riippuvaista. Tällöin joko asiaan ei pysty omalla toiminnallaan vaikuttamaan tai ainakin vaikutusmahdollisuudet ovat erittäin rajalliset. Toisin sanoen tässä artikkelissa tullaan käsittelemään sitä, kuinka paljon sopii äitiä ja isiä syyttää tai kiittää salilla aikaansaadusta kehityksestä. Tästä aiheesta meille kertoo Personal Trainer ja Suomen Fitnessurheilun 1-tason valmentaja Markku Tikka.


Bikiniesittelyssä hurmaava Zena Ghraizi! Zena aikoo mennä fitnessurallaan eteenpäin, sillä hän siirtyy tuomaristosta viisi metriä eteenpäin lavalle kilpailijaksi!


Aikamatka on Bodymagin vakiopalsta, jossa esittelemme historiallisia tapahtumia ja hauskoja sattumuksia vuosien varrelta. Useita kuvia ei ole julkaistu koskaan aikaisemmin. Tässä numerossa tapahtuu: ”Elettiin vuotta 1995 ja Suomi oli keväällä voittanut MM-kultaa jääkiekossa. Elettiin lamanjälkeistä nousukautta ja usko tulevaan oli kaikilla kova. Suomi on maailmanmestari, Nokia nosti Suomea nousuun ja Helsingin silloisella Gold’s Gymillä Marjo Krishi treenasi vain yksi tavoite mielessä – maailmanmestaruus.


<< Takaisin uutisiin