2017 FIBO

2017 FIBO keräsi jälleen valtavan määrän yrityksiä ja messukävijöitä Saksan Kölniin. Kävijäodotus on tänäkin vuonna yli 150.000 henkeä, joista yli puolet on yrityksien edustajia. Fibossa esitellään fitness-alan uusimmat trendit sekä innovaatiot kolmella teemalla: Fibo Expert on suunnattu nimenomaan yritystoiminnan kehittämiseen, Fibo Passion esittelee fitness-elämäntapaan liittyviä tuotteita ja palveluita ja Fibo Powerin kohderyhmää ovat treenaamisesta, fysiikkalajeista ja kamppailulajeista kiinnostuneet.


Torstai ja perjantai aamupäivä on Fibossa rauhoitettu business-kävijöille, mutta perjantai iltapäivästä lähtien oli halleissa täysi meno päällä ja lauantain liputkin oli loppuunmyyty jo ennakkoon. Fibo Powerissa ei järjestetä enää Pro-tason kehonrakennus- tai fitness kilpailuja, mutta tunnetuimmat Pro-kilpailijat ovat tavattavissa edustamiensa brändien osastoilla.

Fibo-kuvat:

1.
Scitecin valtavalla osastolla keulakuvina olivat yksi tämän hetken kovimmista Ifbb Pro kipailijoista Cecric McMillan ja meidän oma ihana Ifbb Bikini Pro:mme Sara Back! Molemmat vakuuttavassa kunnossa ja iloisella miellä tapaamassa fanejaan, joita jonotti osastolle koko ajan!

2. Lisäravinnejätti Scitec on uudistanut visuaalisen ilmeensä täysin. Saran kanssa osastolla nähtiin Ibff Bikini Pro, Nordic Pro 2016 voittaja Margaret Gnarr sekä urheilijatiimin uusia vahvistuksia.

3. M-Nutritionin johtaja Kari Vasara oli messuilla tapaamassa tuttuja ja katsastamassa meininkiä.

4. BioTech USA:lla oli yksi FIBO Powerin vaikuttavimmista osastoista ja väkeä riitti jonoksi asti heti messujen auettua ammattilaispäivinäkin.

5. Näiden poliisien pidättämiksi oli suorastaan tunkua!

6. FIBO Powerin lisäravinnejäteistä Olimp toi osastolleen vaikuttavan urheilijatiimin jonka uusin supertähti on Tyson Fyry! Urheilijaesittelyssä lavalla temppuilee hallitseva miesten fitnessin Maailman Mestari Oleg Anissimov, joka on myös Eestin mestari classic bodybuildingissä.

7. Biletystä protskujuomien voimalla! Paljasta pintaa kristallikruunujen alla ja klubitunelmaa GN:n osastolla. Faneja ja kuvaajia riitti tungokseen asti joka päivä!

8. Noccon osastolla oli tuttuun tyyliin hyvä meininki!

9. Ifbb Pro Clarence DeVis oli kovassa iskussa ja fanien piirittämä.

10. Ruotsin Ifbb bikini Pro Madelin Myhr edusti Workout Empiren osastolla ja muisteli lämmöllä viime syksyn NFE:tä, jossa teki Pro-debyyttinsä.

11. Suomalasiväriä FIBO:on toivat Wasa Gym Tradingin Pasi Pitkäkangas ja Janne Kronman, jotka edustivat Hoistin osastolla. Paikalla Fibossa raportoimassa tuoreeltaan alan uusista suuntauksista oli tuttuun tyyliin K&F –lehden Ari Katajisto.

12. Paikalla katsastamassa alan uutuudet ja tapaamassa tuttuja oli myös Normannin Jouni Mattila

13. Slovakian kaksinkertainen MM ja EM hopeamitalisti ja NFE:ssäkin voittoisasti kilpaillut tuore Ifbb bikini Pro Olivia Pohankova oli messuilla uuden sponsorinsa Nebbian keulakuvana.

14. Easy Motion Skin –järjestelmä on yksi liikunta-alan ”next big thing” ja tämän teknologian yritykset olivat isosti esillä myös FIBO:ssa. Kuitenkin perusasioita arvostavalle jopa vielä hienompaa oli tavata supermukava ammattilaisnyrkkeilijä Manuel Charr!

15. Precorin osasto oli yksi kuntosalilaitehallien suurimmista.

16. Fibo-tunnelma nousi jo matkalla Kölniin, kun samalla koneella paikalle saapui suomalaisyritys High Rollerin tiimi. High Roller on ollut paljon esillä kansainvälisesti viime vuoden aikana ja NFE17:sta nähdään taas uusi innovatiivinen tuote!

17. Scitec tempaisi messuarvonnat ihan uudelle tasolle arpomalla ennakkoon osallistuneiden kesken Mustangin!

18. Suomessa nauretaan kun ihmiset jonottavat ämpäreitä, mutta samanlaista meno on muuallakin: väki jonotti tyytyväisenä MyProteinin hienolle osastolle saadakseen ilmaisen promokassin ja päästäkseen tutustumaan tuotteisiin.


<< Takaisin uutisiin